Gertrudes

Äntligen framme

Kategori: Resor

Nu är vi äntligen framme i Oman. Var en lång resa och fick inte mycket sömn inatt. Vi gick upp redan klockan 6 för att ta tåget till köpenhamn. Vi mellanlandade i Bahrain (fråga mig inte vad det är för något, land, stad, emirat???) haha. Sen när vi kom fram i Oman ställde vi ju fram klockan 3 h, så här var den elva när vi landade. Mamma och pappa kom och mötte oss sedan så åkte vi direkt till hotellet. De var jätte solbrända, hade också velat vara de till julafton.
 
Imorgon är det sola och bada vid poolen som gäller, en lite annorlunda julafton kanske men klagar såklart inte. Hörde att det var snöstorm hemma i gbg nämligen ;)
 
Vi tog en snabb runda runt hotellet innan. Det är jätte fint och området är verkligen sjukt stort. Det var jätte mysigt nu på kvällen när de hade tänt massa faklor utspritt på området. Ser fram emot frukostbuffeen imorn, speciellt alla färska frukter!
 
Nu är det dags att sova. Hittar dock inget europeiskt uttag, så vet inte riktigt hur jag ska kunna ladda min dator och telefon inatt. Får gå och fråga efter en adepter imorn bitti.
 
Sov så gott (även fast man kanske är lite små pirrig)
 
 
Här är några bilder ifrån hotellet:


Ingången
Poolområdet
 
 

Kommentarer

  • Emelie säger:

    Åh, ser jättefint ut!

    2012-12-24 | 09:45:06

Kommentera inlägget här: