Gertrudes

Lunch @ Soho

Kategori: Allmänt

Godkväll!
 
Idag hade vi ledigt som sagt, så då passade jag och Tor på att åka in till stan och äta lunch. Vi bestämde oss för Soho, jätte mysigt ställe med en god lunch. Vi åt fisk med potatismos och rotfrukter, gottigt! :) Efter det gick tog vi en sväng på stan och jag hittade ett par jeans. Lägger ut bild på dem imorgon!
 
Nu måste jag fortsätta plugga, har så förbannat mycket i skolan nu. Därför är uppdateringen kanske lite sämre och mer inlägg om vad jag gör.
 
Btw, så blogg.se appen sämre än någonsin nu och det har gjort att jag har svårt att lägga ut vissa inlägg, tycker detta är sjukt tråkigt att de inte fixat den ännu. Man har ju faktiskt inte tillgång till en dator 2/3, ibland mindre ibland mer, utav dagen...
 

Ett hem influerat av 12 olika länder...

Kategori: Inredning

...från Oman, Indien, Argentina, Brasilien, Kina, Kuba, Kambodja, Vietnam, Sydafrika, Dubai, Abu dahbi, Grekland, Turkiet!
 
 

Ledig dag! 👍

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 
 
Nu sitter jag, Naike och Linnea i hennes vardagsrum och ska precis äta frukost. Det blev inget för mig eftersom jag ska ta bussen om 15 minuter och åka in till stan och äta brunch med Tor och titta runt lite på stan! 
 
Titta va fint och mysigt vi gjorde, hade också velat vara med och äta denna goda frukosten(bortsett ifrån leverpastejen)
 
Nu måste jag skynda och fixa mig! 
 
Hörs senare, kram! 

cozyy

Kategori: Allmänt

Nu har vi precis lagat och ätit kycklingwok. Blev ett väldigt bra resultat :) Är det bara jag eller är mat godare att laga hos andra? Jag tycker alltid det blir godare när man inte lagar i sitt eget kök. Lite konstigt egentligen eftersom man använder sig av samma ingredienser och kryddor...

Nu ligger vi iallafall i Sveriges mysigaste sänghörna (hehe titta bilden nedan) och äter lite gott... Mumma
 

F*uck vårens trender

Kategori: Kläder och shopping

Satt och läste i Elle innan. Så kom jag in på sidor om vårens trender, så står de "glöm krusiduller och paljetter"... No thankzz! Istället "ska" man tydligen sätta på sig plagg influerade av minimalism med grafiska mönster. Kommer aldrig slänga iväg mina paljettklänningar!!!!!!!! No way!

En fikish

Kategori: I mitt huvud

Nu sitter jag och fikar med en vän ifrån Stockholm som är på besök i Göteborg över några dagar!

Ska snart åka och träna sen ikväll ska jag åka till en kompis och mysa där ikväll, laga mat o sånt. Vi har nämligen ledigt imorgon, drööööm! Sen är det redan fredag och långhelg, har ledigt på måndag också! Wiiiiiiiii, lycklig nu...

Vårjackor - Tips

Kategori: Kläder och shopping

Tips på jackor till våren 2013, läs vågrätt!
 

 
De lite mer utstickande         Pepe Jeans * Gestuz * Muuba * Sisters Point
          Muuba * Jofama by Marie Serneholt * Unif * Supertrash             
Den klassiska MC-modellen
Jofama by Kenzas * Muuba * Rock n Blue * Hollies      
     De lite varmare:
   Hunkydory * Jofama by Kenza
 

Feb. 26, 2013

Kategori: Kläder och shopping

Är dålig på att ta bra outfit bilder men hoppas dessa försök är bättre än ingenting! 

Byxor: Dr.denim * Skor: Ash * Bälte: Nolita * Väska: Balenciaga * Päls: Juicy Couture

Frågor och Svar

Kategori: Frågor och svar

Är det bara oreos i glassen?! Vilken b&j smak är det? :)
Nej det är faktiskt inte Oreos i glassen utan chokladsås. Den heter Ben & Jerry Core Dough-ble Whammy. Bör testas,sjukt god!
 
Vart är dom ifrån? Super snygga:))
Vart har du köpt dom? Var det längesen? :)
Tack! Nu svarar jag för sisat gången haha, byxorna är ifrån Zara, köpte dem i höstas!
 
Vart har du köpt din jättefina trekants bikini från nolita någonstans? :)
Köpte den i Dubai förra året!
 
Vart köpte du skorna?
Köpte dem på Mallorca i somras!
Är detta som glass eller är det någon annorlunda nyttig version?
Fiiin blogg btw :)
Det är fryst yoghurtglass men det smakade precis som glass men lite åt sorbet hållet. Det är en mycket nyttigare än glass då den bara innehåller naturliga ämnen och är väldigt kalorisnål!
 
Vart har din kompis köpt det v-ringade linnet? Superfint!
Det är våran kompis Naikes linne och hon vet tyvärr inte vart det kommer ifrån 
 

Instaweek

Kategori: Instaweek

Veckan började med att: Jag hittade denna as snygga tjej på internet 
Jag åt pannkakor med jordgubbar och Ben & Jerry's, väldigt väldigt gott! Dock efter tre veckors onyttigheter och lite träning är jag tillbaka nu till de gamla rutinerna! Mer träning & mindre onyttigheter!
Linnea var glad över att få vara tillbaka till svensktgodis. "Godiset äger här" - Linnea! Väldigt sant iofs, skolans godis äger faktiskt
En "classic-mig" outfit skulle jag säga, svart och silver! I love that colours...
Bra snygga tvillingar
Jag avslutade veckan med att: pyssla!
 
Jag valde dock inte med de bilder som jag redan lagt ut på bloggen, blir lite tjatigt tänkte jag. Vad tycker ni? Borde jag ta med alla bilder ifrån veckans instagram även fast jag lagt ut dem på bloggen under veckans gång?

Black leopard

Kategori: Kläder och shopping

 

Heartglasses

Kategori: Kläder och shopping

Vet inte om jag är helt från vettet men jag blev faktiskt sugen på att köpa dessa solglasögonen ifrån Gina Tricot. Haha, herre gud, hur tänkte jag här egentligen. Kommer se ut som en 5-årig flicka som precis fått köpa sina första solglasögon på BR... Lite fräcka är dem iallafall
 

Positivt Överraskad

Kategori: Mat och recept

Idag testade jag och Tor Yollibox Frozen Yoghurt och vi båda blev positivt överraskade över resultatet. Vi köpte Mango smaken och jag hade faktiskt inga höga förväntningar alls eftersom man hört så mycket dåligt om den. Jag älskar den och kommer aldrig mer köpa "vanlig" glass igen (B&J är undantag hehe). Nu återstår bara att testa resten av smakerna, blir spännande!
 
 

bildbomb fr i skidbacken - Val Thorens

Kategori: Resor

Har varit dålig på att berätta om Val Thorens resan. Men som sagt har jag delat upp bilderna i tre olika kategorier. För er som följer min blogg har ni redan sett den första då berättade jag om om afterskin på La Folie Douce och ni fick se bilder. För er som missat inlägget kan ni kika in på de här! Den andra kategorin är skidåkningen i Val Thorens, so let's begin!
 
De första tre dagarna var de väldigt dålig skidåkning dimmigt, så det var väldigt dålig sikt i backen. Man såg inte vart man åkte eller hur man åkte. Det ända man koncentrerade sig på var att inte åka på något gupp eller någon kulle som inte syntes i backen. Vi hade sånt här väder alla dagar förrutom två. En dag hade vi sol hela dagen och det var obeskrivligt hur fint det var ute i backen då. En annan dag så var de lite sol på morgonen men blev lite moln på eftermiddagen men det var ändå bra skidåkning. Tycker det var sjukt tråkigt att vädret inte kunna hålla uppe mer än två dagar eftersom jag tycker det är så kul att åka skidor när vädret är bra. Jag tappade helt intresset för att gå upp tidigt och åka ut i backen när jag vaknade upp och såg all dimma. Jag tog därför inga bilder när det var så dimigt eftersom vi vart så kort ute i backen. Så har bara bilder ifrån de två bra dagarna!

Här kommer en bildbomb ifrån skidbacken i Val Thorens!
            Detta fotot har jag tagit ifrån vår balong på hotellet, den övre delen av bilden är skidbacken som inte syns.
             SOL och dagen blev helt plötsligt annorlunda, vi solade och åkte skidor hela dagen!
              Fick för oss att hitta på lite äventyr, vi gick i 1 meter hög lössnö som vi sedan åkte nerför, sjukt kul!
           Haha, det var inte det lättaste
 

Nelly.se

Kategori: Kläder och shopping

Tittade in på Nelly.se och hittade denna topp, tycker den är underbar. Som ni kanske märkt älskar jag djupa urringningar men det är passar inte på alla. Vet inte riktigt om jag hade bärt upp denna själv asså. Favoriterna är den svarta och blåa. Den är även på rea nu, så ett väldans kap, 139 kr är den din för! 
 
Du hittar dem här!

Thai + melodifestivalen

Kategori: Allmänt

Lite lördagsmys med mig själv! 

FINITO

Kategori: Allmänt

Sådär ja!
 
Nu har jag suttit i någon timme och pillat med detta. Det var inte så lätt som jag trodde. Var tvungen att sitta och sticka hål med en kniv för att få igenom nitarna. Det var även svårt att få till ett snyggt och jämt avstånd mellan nitarna men efter mycket fix och trixs så är jag äntligen klar! Om ni undrar va de är för konstiga converse liknande typer jag har, så köpte jag dem i somras för bara någon 100 lapp då jag visste att jag skulle nita dem och ville inte riskera att skära sönder ett par Converse!
 
Vad tycker ni?
 

Black studded shoes

Kategori: I mitt huvud

Igår tog jag äntligen tummen ur r*ven och gick in på Shock och köpte nitar för att dekorera mina skor med. Herre gud, har skjutit upp detta sedan nästan ett år tillbaka. Dock hittade jag inte exakt sådana nitar jag ville ha men dessa funkar också. Tänkte börja titta runt lite nu på internet och få lite inspiration hur jag ska sätta nitarna, mellanrum osv, så skorna blir bra!
 

Mornin'

Kategori: I mitt huvud

Igår var vi några kompisar här före och fixade, pratade och hade kul! Vi åkte sedan vidare till en födelsedagsgrej hos en killkompsis ute i Särö. Eftersom jag ska upp tidigt idag så åkte jag hem efter, medan de andra åkte in till stan och fortsatte kvällen där! Invingde min nya klänning som jag köpte i Oman också igår, gillade den skarpt!
 
Nu håller jag på att fixa mig för att sedan åka till Långedrag på intervju för en tjänst på GKSS, så nervös!! Önska mig lycka till :)
 
Här får ni lite bilder från igår, hörs sen!
Kram!
Klänning: Forever21 * Skor: H&M
 
 

friday eve

Kategori: Allmänt

The olsen twinst

Kategori: Beauty

 Jag måste säga att dessa två tjejerna ligger högst upp på min lista just nu, utseende mässig! De är så fruktansvärt coola tillsammans. Ge mig deras utseende tack! 
 
Detta var även största idolerna i min barndom. Kommer ihåg att jag försökte klä och sminka mig och fixa mitt hår som dem. Jag och en kompis skickade t.o.m. in ett foto, när vi försökte likna dem, till Bobster page på SVT1 hemsida och tro de eller ej, men den kom upp som en vinnande bild, wihihi!
 

4 Frågor och svar

Kategori: Frågor och svar

Jag åker till miami i övermorgon, vad får jag inte missa att shoppa, bra butiker? Ska köpa en handväska, vilket märke? Vilken väska ifrån Marc by Marc Jacobs modell är snyggast? Snälla kan du svara på mina frågor!! :) KRAM!
 
Eftersom jag aldrig vart i Miami så vet jag inte riktigt vad staden har att erbjuda men antar att den har de gamla vanliga som USA erbjuder, Victoria's Secret, Abercrombie & Fitch, Juicy Couture osv. Så kika in där! Vet att Abercrombie har väldigt fina bikinis med fin kvalitet, det är något jag tycker du ska kika på! Sen måååååste jag bara tipsa dig om min "Yoga byxor" ifrån Victoria's Secret mamma köpte i Dubai till mig! Världens skönaste byxor och de är så snygga. Gillar dem 100 gånger bättre än mina Juicy!
 
 
En sak jag kom och tänka på som jag tycker du absolut ska göra, lite annorlunda tips kanske men ändå lite kul! Det är iallafall att gå in i en mataffär i närheten och köpa hem en massor av gott amerikanskgodis. Om du inte är så förtjust i godis kanske det bara hade vart en rolig grej att titta in på allt godis och alla flingor de slänger, det ska ju tydligen vara helt extremt stort utbud. Idéen poppade upp i mitt huvud nu eftersom min kompis precis var i Florida och köpte hem en massa kul, M&M med jordnötssmör i, brownies, american pancakes kit osv! . Idéen kom även fram eftersom jag har alltid velat gå in i en amerikansk mataffär och titta eftersom det sägs finnas så mycket roligt och annorlunda sötsaker.
 
Sen är det även väldigt kul och ge bort i present eller bara till någon man gillar!
 
     
Sen över till väskan...
 
Ska jag vara ärlig är jag väldigt trött på att se den lilla guldiga Marc by Marc Jacobs brickan hängdes på en svart skinnväska, vilket jag tycker är jätte synd eftersom jag tycker väskorna fortfarande är jätte snygga. Vet inte riktigt vad du är ute efter för slags väska. Men iallafall, vill du köpa en väska därifrån hade jag valt någon av dessa modeller:


Annars finns det en mängd andra märken, jag tycker även Mikael Kors gör väldigt snygga väskor, vet att utbudet är större och bättre i butik då NK säljer väskorna! Här är iallafall mina favoriter som jag hittade på hemsidan:
 
 
Hade jag valt mellan de nedre Marc Jacobs väskorna i tyg och de nedre Mikael Kors väskorna, som finns i mängder av färger, hade jag alla gånger valt Mikael Kors! 
 
Hoppas detta hjälpte dig något på traven och lycka till med shoppingen, haha!
 
Kram på dig!
 
Vart kan man köpa Yollibox?
 
u hittar Yollibox på utvalda ICA, Coop, Hemköp och Sabis. Jag hittar dem i närmaste ICA affären borta vid Origohuset i Hovås!
 
Vart har du köpt din matta?

Min matta är köpt i Marocco!
 
Sjukt snygga brallor! Vart har du köpt dom? :)

Tack så mycket! Det är inköpta i höstas på Zara!
 

 
 

Bortglömda pics ifrån Oman

Kategori: Resor

Satt och tittade igenom alla bilder ifrån Oman och insåg att jag missat visa massor av fina bilder därifrån. Just nu drömmer jag mig bort dit så otroligt. En riktigt lyckad resa med mycket glädje, god mat, sol, upplevelser, äventyr, familjekärlek och framför allt variation! Ja, den innehöll nog de mesta.
 
Här får ni ett litet smakprov ifrån familjen Tornvalls resa till Oman!
 

 

Ibland kommer man inte på en bra rubrik

Kategori: Allmänt

Ursäkta för en väldigt sen första uppdatering för dagen men idag har allt gått i ett. Hade två prov i skolan och därför inte tid att uppdatera, igår satt jag hela dagen med Tor och pluggade och hann därför inte fixa några tidsinställda inlägg till er... Hoppas ni förstår mig! :)
 
Nu är jag iallafall hemma, var och träna för första gången på 2 veckor efter skolan. Ska jag vara helt ärlig så SÖG det rent ut sagt, medan jag stod där på crosstrainern tittade jag in på instagram, facebook och smsade med kompisar under stora delar av min träning, inte bra. Framförallt tittade jag på klockan på väggen framför mig. Det är faktiskt inte så lätt som man tror att hitta motivationen igen, den fanns där för 2 veckor sedan men den måste tillbaka nu! Styrka har jag dock inga problem med, jag längtade rent ut sagt till jag skulle få lyfta lite tyngder när jag crossade. Det blev iallafall 1,05h på crossen då jag lovade mig själv före träningen att stå ut en timma.
 
Nu har jag precis lagat middag och ska börja skriva ett CV. Jag ska nämligen ansöka en annan grej inom GKSS och på lördag ska jag dit och lämna in det men även träffa de ansvariga. (För er som inte visste det, så jobbar jag redan på GKSS på somrarna som ledare för en seglaskola för småbarn). Ska försöka få klart CV ikväll, hade vart skönt att slippa tänka på det imorn när det är helg.
 
Opps, detta blev ett långt inlägg! Ska även försöka göra lite roliga tidsinställda inlägg och uppdateringen kommer att bli så mycket bättre nu till helgen, promise!
 
Kram sålänge!

Just nu sitter jag i köket och ska försöka släppa tidningen och Facebook för att börja skriva
Todays

Sveriges Mästerkock

Kategori: I mitt huvud

Nu ligger jag och Tor i soffan, tittar på Sveriges mästerkock och äter melon!

Imorgon ska jag tillbaka till skolan och även träna för första gången på 2 veckor(!!) känns konstigt att det var så längesedan men är sjukt taggad på att börja igen!

Yollibox

Kategori: Mat och recept

 
För ett tag sedan läste jag om Yollibox för första gången på en blogg. Sen känns det som att jag hört talas om det jätte mycket de senaste, igenom vänner, familj, internet och ännu mer bloggar. För er som inte vet vad detta är för något är det fryst yoghurtglass med låg fetthalt, utan konstiga tillsatser. Sen innehåller den även kostfiber och nyttiga bakterier vilket är positiva. Sötman kommer ifrån druvsockret och råsockret!
 
Klart att en sådan här grej lockar alla tjejer därute som är mitt uppe i en hårdträningsperiod.
 
Eftersom jag själv aldrig smakat den så kan jag inte uttala mig om smaken. Jag har hört så himla mycket olika recensioner om den, både gott och ont. Såg att en kompis hade skrivit på hennes Instagram att den smakade träsmak, man blir ju lite tveksam om denna lilla papperslåda med fryst yoghurt verkligen är lika gott som glass? Sen är det klart att företaget också tar betalt, 55 kr kostar den! Jobbigt val när man står i frysboxen i mataffären och ska välja mellan Ben&Jerry's eller Yollibox? En sak är iallafall säker, jag kommer inte välja den naturella smaken för den har jag hört mest illa om. Kan tänka mig att den smakar fryst naturell yoghurt... Då äter jag hellre vaniljyoghurt!
 
Är det någon som smakat den och isåfall vad tycker ni? (skriv också vilken smak ni testade)
 
Ser ändå ganska lockande ut...

frukost

Kategori: Mat och recept

               Mild yogurt med Special-K, Melon och knäckemacka med skinka bestod frukosten utav idag!

C'est la Folie douce - Bildbomb - Val Thorens

Kategori: Resor

Ni ville ju ha lite bilder ifrån resan så självklart ska ni få de, tycker bara det är kul att dela med mig! Jag tagit några egna bilder men även tagit lite ifrån kompisar. Jag tänkte att jag delar upp inläggen eftersom det är så sjukt mycket bilder.
 
Jag börjar med Afterskin. Den välkända franska afterskin kallad La Folie Douce. Den är obeskrivlig och man kan aldrig känna den där magiska känslan utan att vart där. När man kommer dit efter en långskiddag vid ca. 2- 3 tiden kan man aldrig förstå att det ska bli en sådan sjuk fest haha. Folk är heeeelt galna, det finns liksom inte några gränser för vissa. Folk dansar som bara den, många står även på borden, skriker, sjunger och är bara på allmänt bra humör. Tror inte det finns många platser som har en sådan här afterski (förrutom val d'isere, där det även finns en Folie Douce) otrolig är den.
 
Här kommer en bildbomb ifrån veckan på La Folie Douce!


Makeup Kaoz

Kategori: Kläder och shopping

Igår efter skolan åkte jag direkt in till stan och köpte nytt smink. Mycket av mitt smink senaste 2 veckorna har pajjat, lite otur att jag tappat allting några gånger. Därför fick jag åka och köpa nytt puder, ögonskugga och köpte även en ny mascara. Hade en extra rouge hemma så behövde inte köpa en ny. Tvättade hela min necessär ifrån allt rouge, puder och ögonskugga som läckt ut och lortat ner, fy hatar när jag inte har ordning och reda på mina saker, men nu äntligen!
 

cozy little things

Kategori: I mitt huvud

Godmorgon på er! Eller kanske rättare sagt god eftermiddag? För mig blir det ett godmorgon iallafall. Jag har nämligen sovit tills ca. 30 minuter sedan eftersom när jag vaknade kl 7 imorse insåg jag att min kropp inte riktigt hängde med på svängarna och jag inte fått tillräckligt med sömn inatt, jag kände mig alltså inte riktigt 100. Så jag smög in till mamma och berättade och sedan kröp jag ner under täcket igen, låter mysigt huuu? Inte lika mysigt dock när man inte känner sig bra.
 
Nu har jag iallafall precis ätit min första frukost sedan vi kom hem, första nyttiga frukost också för den delen. Ni skulle sett hur mycket baguetter med nutella min lilla kropp stoppade i sig under resan. Har inte ätit nutella sedan barndomen men tänk så gott det kan vara, hade nästa glömt hur gott det faktiskt är.En kopp kaffe och ett par yllestrumpor i sängen höjer mysstämning till 100
Tråååokigt

Lite instaweek

Kategori: Instaweek

Såg att man kan connecta sin Instagram till bloggen så tänkte börja med att lägga ut lite bilder ifrån min tidigare vecka, alltså lite "instaweek". Med bilderna kommer jag att lägga till en liten text också och summera veckan en med några ord, detta blir då lite bilder som jag vanligtvist inte brukade lägga ut på bloggen annars. Hoppas ni gillar de!
 
Glöm inte att ni kan gå in och följa mig på Instagram om ni så vill, @gertrudetornvall heter jag där!

Jag och min kära kompis Hanna i Val Thorens
Första skoldagen efter sportlovet och Linnea var hemma ifrån singapore
Första hemlagade måltiden efter Val Thorens
Fanny och jag i backen med den strålande solen i ögonen
Pink ladies på Folie Douce
        Fanny före en kväll ute V.7

Zara

Kategori: Kläder och shopping

Var inne på Zara idag och tittade och HERRE gud va mycket fint de fått in. Blir alltid lika imponerad när deras senaste kollektioner börjar trilla in, mycket cred till Zara!
 
Dessa skorna och väskan föll jag för direkt, dock såg jag bara skorna i svart i butiken men hittade dem i rosa på hemsidan. Tänk skorna på sommaren med bruna ben, åhh... Detta kommer att bli något påönskelistan, iallafall skorna! En ny väska behöver jag faktiskt inte nu... Men riktigt snygg var den iallafall           799kr
             949kr

Valentine's gift

Kategori: I mitt huvud

När jag kom hem i lördags eftermiddag trött, sleten och inte på bästa humör låg en liten söt hjärtask på sängen med ett kort till. De gjorde mig genast lite mer glad. Vi i familjen brukar aldrig "fira" alla hjärtandag och därför inte heller ge varan presenter så blev glatt överraskad när jag såg att mamma pysslat med en liten ask och ett kort. Som ni ser nedan innehöll asken ett litet rosa ljus. Ännu ett ljus till rummet som just nu står placerat i fönstret med även asken bredvid.                En liten present men det är tanken som räknas!

Naike 18!

Kategori: I mitt huvud

Ännu en kompis som fyllt 18 år nu!

Just nu sitter vi på O'Learys och precis ätit upp. Aldrig vart här förut men väldigt mysigt ställe faktiskt! Lite annorlunda, man går ju alltid till samma ställen annars så vi bestämde oss för att gå till något nytt. Beställde in konstigaste rätten medan kompisarna tog en klassisk hamburgare, vrf ska jag utmana matödet, haha, det var iaf rimmad kokt oxbringa med rotmos och pepparrotssås, blev iofs positivt överraskad efter att jag smakat på den, den ser ju inte direkt as god ut...

                         Min väldigt intressanta rätt
                18-åringen med en Strawberry Sundae
            Haha pigga och glaoda gänget

Våroutfit- Budget VS lyx

Kategori: Kläder och shopping

LYX
Armband: Hermes * Byxor: Hunkydory * Scarf: Missoni * Skor: Gienchi * Bälte: Moschino * Jacka: Muuba * T-shirt: American Vintage
Budget
 
Armband: Sophie By Sophie * Byxor: Bikbok * Scarf: H&M * Skor: Converse * Bälte: Lindex * Jacka: H&M * T-shirt: American Vintage
 

tillbaka till verkligheten

Kategori: I mitt huvud

Ledsen för dålig uppdatering men internetet har vart jätte dåligt, fungerade till och från. Kunde vara inne på instagram, Facebook och kolla bloggen men kunde inte uppdatera eftersom bloggappen kräver väldigt starkt internet, vilket de inte var. Försökte 3 ggr men det funkade inte, de får ta och styra upp den skiten, blir alltid lika sur pga. den.
 
Nu är jag iallafall hemma, kom hem igår eftermiddag gick och la mig direkt sen åkte jag till Tor. Är extremt seg i hela kroppen efter denna vecka har ont i halsen och kroppen. Vad förväntades iofs... Har massa bilder jag vill lägga ut men vet inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska göra ett collage med dem eller bara lägga ut massor av bilder i några inlägg och berätta lite om resan! Kommentera gärna vad ni tycker :)
 
Undrar ni något över resan så kan jag svara på de också såklart!
 
Hoppas ert lov vart bra!
Veckans finaste dag

Breakfast

Kategori: Mat och recept

Visste ni att frukost är dagens viktigaste mål? Studier har nämligen kommit fram till att den som äter frukost lättare håller vikten och har oftast hela dagen bra matvanor med näringsriktig mat. Det är lättare att frestas av feta och söta livsmedel när man hoppat över frukosten och om man inte har ätit några bra måltider under hela dagen så äter man oftast mycket på kvällen. Kroppen är konstruerad att den vill ha maten utspridd över dagen när vi är mest aktiva och med bra matvanor håller man en jämn nivå på blodsockret. Personligen tycker jag frukost är dagens godaste mål. Därför tänkte jag tipsa er om mina favorit frukostmåltider som ger en god start på dagen. Alla är även mättande och nyttiga!

Havregrynsgröt med frukt och nötter
 
 Fiberrikt och lättlagat
 

 
Kesella med funlight
 
Sött och proteinrikt


 
Keso med frukt och bär
 
Protein- & Vitaminrik
 
 
Havregryns pannkakor med keso och bär
 
För dig som har mer tid på morgonen. Pannkakorna är sötare än man tror och otroligt goda, dessa blir nog favoriten. Görs oftast som ett mellanmål eller frukost på helgen då jag inte har tid på morgonen.
 
Ni hittar recepten på bloggen här!

Alla tillbehören på dessa frukostmåltider varierar såklart efter vad vi har hemma och vad jag är sugen på. Men tog exempel vad jag brukar ha till och vad jag tycker är en god kombo. Till måltiderna brukar jag oftast dricka en kopp te eller kaffe och ett glas vatten. Vill jag äta det som en brunch gör jag ibland en smoothie till (1 dl yoghurt med ca. 2 dl frysna bär). 
 
Hoppas detta gav er lite inspiration till en bättre frukost!
 

Gienchi VS Kurt Geiger

Kategori: Allmänt

Gienchi är mer användbara eftersom det är både i silver och guld (silvernitar) så man kan ha bära både guld och silver. Kurt Geiger är dock mer sällsynta och även låga i modellen, jag trivs ju bäst i mina låga converse. Gienchi kanske är annorlunda än de höga conversen? Hmmm
 
Vilka gillar ni mest?

Valentine's Day

Kategori: I mitt huvud

Glad alla hjärtansdag önskar jag er här ifrån Val Thorens!
 
För er som känner er ensamma idag så ska ni veta att ni inte är ensamma om den känslan. Hela världen kryllar av singlar därute som tänker precis som er just idag. Så deppa inte ihop för det! En dag som denna kan ni istället lyxa till det lite extra med en vän eller en familjemedlem/släkting. Unna er massor av gott eller hitta på något kul!
 
Puss på er!
VS

Grey is the new black

Kategori: Allmänt

Såhär vill jag se ut i vår.
 
Gjorde mitt första collage på Polyvore. Det var mycket lättare och smidigare att använda än Picasa. Picasa har jag använt mig utav när jag gjort collage tidigare, klippt och klistrat som bara den, mycket meck. Detta gick bra mycket snabbare och resultatet blev bättre.
 
I kommentarerna skrev ni ju att ni vill ha mer mode, outfit pics etc. Jag ska försöka mitt bästa även fast det är det som är mest tidskrävande. 
 

Jacka i grövreskinn, mcqeen scarfen, grå tisha, skyhöga kilklackar med ett par jeans i boout-cut modell, flug-glajjor med en utstickande väska ifrån Balenciaga, JA TACK

frågor och svar

Kategori: Frågor och svar

Vart kommer kläninngarna ifrån?
Asos, Asos, H&M
 
Vart tränar du? :)
Träningsverket i Sisjön
 
Finns de kvar tro??
Nyligen du köpte byxorna? :)
De finns tyvärr inte kvar eftersom jag köpte dem för mer än ett årsedan
 
Vilka är dina favvo-tagg låtar? :p
 
 
Åh var kommer den vita bikiniöverdelen ifrån? Superfin

Det är min kompis, Olivias bikini, hon köpte den utomlands för några års sedan.
 
Vilka bloggar läser du? Har dina kompisar bloggar?? :)

Det är helt olika ifrån dag till dag, men följer självklart mina kompisars bloggar, Johanna, Lova och Lisas. Sen läser jag de välkända bloggarna såsom, Kenzas, Elin Kling, Chloé Schuterman etc. Brukar även klicka in på Urbanstyles hemsidan och kika in på alla bloggarna där (bla. Lova och Lisa bloggar där). Klickar också ibland in på bloggar som är skrivs av tjejer som är bekanta till mig.
 
Var kommer alla dina snygga nit skärp ifrån?
 
Nolita, CC Clothing och Gina Tricot!
 
Kan du lägga upp lite snygga alternativ på vår outfits?!
 
Kommer ett separat inlägg på en riktigt snygg våroutfit!
 
 
Jag har sett på bilder på dig och dina kompisar att alla har vita jeans på sommaren. Var köper ni dom? :)

Det är väldigt olika, mina vita jeans är ifrån Dr. Denim (favoriterna eftersom de sitter bäst), Acne och Nolita. Kompisar till mig har också Dr. Denim men även ifrån Zara, Tiger of Sweden, Dondup, rare etc... Alla jeansmärken säljer ju vita jeans på sommaren, så det är bara att välja och vräka!
 
Sticks den inte?:(
 
Nej inte alls, tur det!
Berätta om balenciagan! Vad modellen heter, vad den kostade, vart du köpt den, vad du gillar med den osv :D
Hehe okej... Ehmm, mamma köpte den i Paris någon gång i September (tror jag?) förra året. Modellen heter Balenciaga Giant 21 Silver City Black. Jag älskar allting med väskan, storleken på den, handtagen, skinnet, nitarna osv... Just den här modellen med de lite större nitarna slutade att tillverkas någon gång förra året. Den fick kvar på hemsidan men den skickas bara till USA, Balenciaga har antagligen några få antal kvar på lagret.
 
Eftersom jag velat ha denna väska under flera år så fick jag lite smått panik eftersom jag trodde jag aldrig skulle få tag på just denna modell med de stora nitarna. Jag hade då turen att mamma skulle till Paris och hittade den där! Kommer inte ihåg priset tyvärr, om ni är intresserade av de kan ni hitta de på google eller deras egna hemsida!
 
 
Vart kan man köpa en fake balenciaga om man inte har råd med en ny. Jag är helt galen i balenciaga men har inte råd...
 
Jag har inte jätte bra koll på exakt vart man kan hitta en fake Balenciaga. Utomlands säljs ju mycket fake men även på internationella hemsidor. Googla runt lite finns säkert massa sidor!
 
 
 

We ♥ it

Kategori: Allmänt

För er som gillar att titta på inspirationsbilder är We ♥ it en sida för er. Jag ÄLSKAR hemsidan eftersom jag älskar att titta på fina bilder. Hemsidan är jätte simpel, man trycker bara på "utforska"(som ni ser på bilden nedan) Där kommer alla senaste "heart:ade" bilder upp för alla användare på hemsidan. När man heart:ar en bild betyder det att när man ser en bild man gillar och vill spara i sitt egna lilla galleri så trycker man på de rosa hjärtat på bilden.
 
Varenda bild som finns på hemsidan ser väldigt professionella ut. Det finns bilder på allt möjligt, allifrån  kläder till bilder på mat. Man kan även följa sina vänner, dem hittar man när man skapar ett konto så ansluter man till Facebook. Det finns en vägg där alla bilder kommer upp som ens vänner heart:ar. Jag sitter dagligen inne på mobilen och söker på olika kategorier och ord.
 
Rekommenderar appen och hemsidan till alla åldrar, kön och intressen!
 
För att komma in på hemsidan klicka här!
 
Min profil på hemsidan
 

Val Thorens v.7

Kategori: Resor

Tänkte berätta lite kort om min resa till Val Thorens v.7.
 
Jag och mina två rumskamrater, Stella och Antonia, plus ett till gäng kompisar, flyger ifrån landvetter lördag morgon och åker med resebyrån Nortlander. Eftersom vi är ett så stort gäng så har alla inte bokat samma. Vi ska bo på ett hotell som ligger mitt i skidbacken som heter Carlsberg After-Ski Hotel. Och japp, det är precis som ölmärket Carlsberg, det är nämligen så att Carlbergs sponsras av hotellet så de bjuds på gratis öl ifrån Calrsberg, då krävs det dock att man är 18år vilket jag inte är, men några av mina kompisar är. När man bokar via en resebyrå till Alperna brukar oftast allting ingå i priset. Alltså boende, dit-och hemresa, liftkort, transfer och oftast halvpension (=frukost+middag), som det gör i vårt fall.
 
Jag har läst runt lite om Val Thorens men även hört ifrån bekanta att Val Thorens har både bra skidåkning, ett bra uteliv och är en mysig by.
 
Tror att detta kommer bli en riktigt bra resa och är sjukt taggad för en vecka med mycket skidåkning, en bra afterski och ännu bättre kvällar, yääääh haha..
 

Videon+de första två bilderna nedan, är ifrån den välkända afterskin i Val thorens som heter La Folie Douce(som även finns i Val D'isere)
 
 
 


Bilder på hotellet:
 

!!!!!

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi på flygplatsen och planet går om 30 minuter! Kommer upp ett tidsinställt inlägg om resan och hotellet senare för er som var intresserade av det, fick några kommentarer om det nämligen! Hör av mig om jag har tid/tillgång till internet! Sålänge får ni ha ett svinbra lov! Puss och Kram

Kategori: Kläder och shopping

För er som undrade hur jag ser ut i backen här får ni två bilder!

at soho with Mommi

Kategori: I mitt huvud

Nu har vi äntligen lov, wie!! Nu sitter jag med mamma på Soho och fikar! Ska ta en runda på stan senare och inhandla de sista innan resan, iiiihhh! Börjar dra ihop sig, imorn bitti åker vi!

Mamma ville inte vara med på kort så jag fick ställa upp istället he he

Packlista

Kategori: I mitt huvud

Nu har jag kommit en bit med packningen. Åhh det är så kul att packa  eftersom man vet att det börjar närma sig! Fick några kommentarer att de ville att jag skulle göra en packlista och lägga ut den. Inte så mycket begärt så självklart får ni det! Har säkert glömt något som är för självklart för att ens komma på att skriva upp (typ pengar, biljett) Såg även att jag glömde skriva upp skidglasögon men här har ni sålänge :)
 
            Här får ni se min fina(...) handstil också

Stressstressstress

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
 
Nu har jag precis kommit hem ifrån gymmet och börjar känna att stressen börjar krypa fram. Har mycket och tänkta på de sista dagarna nu innan vi åker. Ska packa, plugga, träffa min kära pojkvän, köpa de sista inför resan och framförallt göra inlägg till er här på bloggen, dagsinlägg men också tidsinställda. Gaaad, visste inte att det var såhär tidskrävande att ha blogg, men jag klagar inte, tycker ju det är kul att blogga annars hade jag inte fortsatt!
 
De kommande två dagarna kommer jag nog vara mindre aktiv här på bloggen eftersom jag har mycket att göra och tänka på, som sagt. Hoppas ni förstår mig :) Jag ska iallafall försöka göra ett tidsinställt inlägg per dag när jag borta, mer hinner jag tyvärr inte. Sen kommer jag självklart uppdatera när jag har tillgång till internet! 
 
Nu måste jag fortsätta med mina sysslor, just nu har jag börjat skriva packlista. Kan lägga ut den senare när jag är finitoooo med den!
 
Puss och kram sålänge
 
              Bild ifrån Oman

Brownsuger

Kategori: I mitt huvud

Igår blev det svart och silver. Idag blev det svart och guld/brunt!

Skor: Ugg Australia * Jacka: Belstaff * Sjal: Missoni * Jeans: Dr denim * Väska: Louis Vuitton * Tröja: Present ifrån Tor

Fotboll + plugg

Kategori: I mitt huvud

Sikken trevlig kombo hörni! Haha, njaaa. Fotboll är inte jätte uppskattat av mig egentligen och inte matte heller för den delen. Menmen matchen är faktiskt ganska spännande, Messi och Zlatan samtidigt på plan! Sen har jag Tor bredvid mig som hjälper mig flitigt med matten och mitt kakpaket som jag snart lyckats trycka i mig, godaste kakorna btw!

Måste fortsätta nu, kram sålänge

Bilder ifrån helgens bravader

Kategori: I mitt huvud

Bättre sent än aldrig.

Fotona är tagna av min kompis Lova och även redigerade av henne!

 

Black & silver

Kategori: Kläder och shopping

Tröja: Cindstory * Skor: Ash * Väska: Balenciaga
 

Newnew

Kategori: Kläder och shopping

Igår kom min snälla pappa hem med två mysiga tröjor till mig (som blir en klänning på mig hehe)
Ifrån Cindstory

Auschhhhh

Kategori: I mitt huvud

Hejsan!

Nu är jag påväg hem ifrån gymmet. Tisdagar blir så sjukt långa dagar åkte ändå till gymmet direkt efter skolan och nu börjar klockan närma sig 7.

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skadade foten för ett tag sedan? (I mitt träningsinlägg). Igår på idrotten i skolan hände något när vi körde höjdhopp så den svullnade upp igen, sjukt otur... Så nu har jag en värmestrumpa och mina ugg varje dag tills den läker innan jag ska bort och åka skidor. Tur att man inte anstränger foten under crosstraining iallafall 

Nu ska jag hem, laga middag, plugga och fixa lite tidsinställda inlägg inför sportlovet. Någon som har önskemål på inlägg? Har börjat lite, gjort två collage. Era frågor jag fått de senaste på bloggen kommer ett inlägg på, ni kan bomba med frågor innan fredag så kan jag ta med och svara på de med!

                En massa rosa, tjejig som jag är...

Gårdagen i bilder

Kategori: I mitt huvud

Här kommer en bildbomb ifrån igår! Hade en jättebra kväll med jättegod mat och rekommenderar verkligen att gå förbi för bara en fika eller middag!

1 års-middag på Dorsia

Kategori: Allmänt

Eftersom jag och Tor vart tillsammans 1 år idag (shit tiden går såå snabbt) Har vi bestämt oss för att  fira detta på en restaurang som heter Dorsia som även är ett hotel, har bara sett massa fina bilder och hört om den, den sägs vara riktigt bra iallafall.
 
Kan lägga upp bilder på min outfit senare, ni verkade ju vilja ha mer utav de :)

Kategori: Allmänt

1år - 12månader - 365dagar - 8 765,81277 timmar tillsammans
 

födelsedags- och avskedsmiddag för bror

Kategori: Allmänt

Igår fyllde min kära bror 21 år och idag åkte han på sin långresa. Han börjar med Bali sedan vidare till Philippinerna och avslutar i Australien. Så avis... Kommer såklart sakna honom men senaste tiden har jag blivit van med att han inte bor hemma eftersom han bott i Lund sedan höstas. Iallafall hade vi en födelsedags och avskedsmiddag för honom igår. Wille fick såklart önska mat och dessert, så pappa grillade lambracks och jag bakade kärleksmums till efterrätt.

lördag - kvällen

Kategori: Allmänt

Mot kvällen blev det dags att fira Fanny hos henne med 45 andra trevliga inbjudna människor. Det bjöds på Pizza och dricka. Väldigt lyckad kväll och jag hade skit kul! 
 
Fanny om du läser detta, TACK för en underbar lördag! Bästa på väldigt länge
 
Här kommer några mobilbilder ifrån kvällen, en kompis har lovat skicka några bilder ifrån hennes kamera också så det kommer nog upp i nu i början av veckan, lite roligare med bilder i bra kvalitet men även lite fler!
 
Fanny bar en body ifrån Asos, skinnbyxor ifrån Gina Tricot och skor ifrån Jeffrey CampellAlex och Augusta
               Det första som händer när jag sätter på mig, det blir hål i strumpbyxorna...buhuu
Lisa, Augusta och Alex

Innan läggdags

Kategori: I mitt huvud

Nu hade jag tänkt att testa det här med att faktiskt läsa böckerna man får i skolan eller ah, försöka iallafall. Sparknotes har blivit en lite för bra vän till mig. Denna engelska bok är tyvärr väldigt svår i språket och jag är usel på engelska men ska försöka iallafall!

Missme

Kategori: Kläder och shopping

 
             Hade velat ha ett par liknande, mycket stenar med låg midja i boot-cut modell, mmm så snygga
 
För er mode intresserande lär ni inte missat dessa byxor ifrån märket Missme som vart populära ändå från att företaget startades. Kommer ihåg att jag blev kär i deras jeans direkt när jag såg att dem intrillade i butikerna. Jag testade ett par i all stress men kommer ihåg att de inte satt bra så slängde ifrån mig byxorna och glömde av att jag ens velat ha dem. Senaste 1-2 åren har jag sett folk som haft på sig dom och de har suttit perfekt på dem då har avensjukan flödat. Nu ska jag själv göra ett försök till och testa flera par i lugn och ro och kanske köpa mig ett par. Jag älskar deras detaljer för det blir något utöver det vanliga blåa jeansen. Sen är det klart att det kanske inte är så mycket utöver de vanliga eftersom man sett/ser dem på många ben. Sånt är såklart lite tråkigt men inget som stoppar mig om nu byxorna är snygga

tips på Nätbutiker för mode & skönhet

Kategori: Kläder och shopping

Tänkte tipsa er om några bra nätbutiker för mode & skönhet med bra priser! Kommer säkert på några fler framöver, skriver det då :)

 
Nordens största nätbutik för mode och skönhet för både dam, herr och barn.
 
 
Asos är en internationell nätbutik inom mode och skönhet med över 50.000 märkes varor med även deras egna produkter. Både för dam och herr.
 
"Du kan bland annat hitta plagg, smycken som du blir ensam om i hela världen. Alla kläder, skor och accessoarer beställs i minsta möjliga upplaga vilket gör att du kan känna dig unik i dina val" skriver de på hemsidan. 
 
Millami har utöver nätbutiken en liten butik på Käringön, har ni vägarna förbi tycker jag ni ska kika in, hur fin som helst med mycket sommarkänsla! Bara dam
 
Bloggaren Tyras egna nätbutik med egen designade kläder och assesoarer. Bra priser och snygga grejer. Bara dam.
 
 
Chicy är en nätbutik som erbjuder lite mer udda och utsickande kläder. Du hittar väldigt mycket kläder inspirerade av kändisar, bloggare, m.m. Ibland koppar de kända lyxiga plagg som det är stor efterfrågan på men dock som ligger på för höga priser. Chicy säljer de då istället för ett väsentligt pris. Bara dam.
 
 
 
Även här hittar ni plagg influerande ifrån blogg och kändisvärlden för bra priser. Både dam och herr.
 
Liknande som ovanstående nätbutik dock med ett mindre utbud. Bara dam
 
 

Liknande som ovanstående nätbutiker dock med ett mindre utbud. Bara dam

 
Asos och Nelly är lätt mina favoriter. De fyra sista nätbutikerna säljer som sagt lite udda och speciella plagg och när man klickar in på hemsidan kan allting överlag se väldigt extremt och billigt ut. Men man kan ändå hitta många unika snygga plagg där som inte så många bär så därför jag valde att ha med dem så självklart det är värt att ta en titt. 
 
Jag rekommenderar alla nätbutiker för jag har själv hittat mycket fint på respektive nätbutik, så in och frossa vårnyheter!
 
 

Gårdagen - surprise breakfast

Kategori: Allmänt

God morgon!
 
Hoppas ni har haft en bra helg. Igår var bästa dagen/kvällen på länge. Ska börja och berätta om min morgon/dag. Eftersom min kompis Fanny fyllde 18 år så hade vi, 6 tjejer, planerat en överraskningsfrukost för henne. Vi var hemma hos henne halv 10 och smög upp ifrån hennes källare till köket där hennes gulliga föräldrar hade dukat upp så fint för frukosten. Medan vi gjorde detta sjöng hennes föräldrar för henne på övervåningen. Sen lotsar de henne ner och wooop där stod vi med sjungandes klädda i pyjamas med ett paket i famnen. Lilla fanny blev huur glad och chockad som helst. Där stod vi och höll tårarna inne. Det var en perfekt morgon och tror även Fanny blev väldigt glad över sin första morgon som 18-åring. Detta var hon värd alla gånger. 
 
Det kommer upp ett till inlägg om kvällen senare också. Ville inte lägga ut dem samtidigt, det hade blivit rörigt och för mycket bilder i ett och samma inlägg.
 
             Det bjöds på alla godsaker man kan tänka sig, nybakta scones,american pancakes, cookies etc...
        Nyvakna och nyblivna 18åriga Fanny
         Hennes fina present
      Presenten bestod utav underkläder ifrån H&M och en Body Mist ifrån Victoria's Secret och hennes favvosnacks
 
 
 
 

Kategori: I mitt huvud

Ehhhh

Kategori: Kläder och shopping

Fick en fråga vad man kan ha på sig på en middag, det är ju väldigt individuellt vad man tycker är snyggt och trivs i. Allt ifrån en paljettklänning till ett par shorts med skyhöga klackar funkar ju alltid. Gör det inte svårare än vad det faktiskt är.
 
Mina alternativ för kvällen är iallafall dessa tre klänningar och sen ett par klackar till!
 
Hjälp?
 

♥Grattis på 18-årsdagen fanman♥

Kategori: I mitt huvud

Ikväll skall det firas!

Lite för tidigt en lördag morgon

Kategori: I mitt huvud

Nu ska jag iväg på något kul! Hemligt ännu, hör av mig senare och bilder kommer!

bloggrape

Kategori: Allmänt

För er som såg mitt tidigare inlägg så ursäktar jag även fast jag tyckte det var brakul. Det var en henke som bloggrapeade mig hehe. 
 

fredagsmys

Kategori: Allmänt

visst ser det mysigt ut, även fast det är plugg på datorn... nu måste jag fortsätta skriva arbetet sen ska jag till en kompis nedanför backen!
 
Ha en bra fredagskväll

♥Fredag♥

Kategori: I mitt huvud

Hello sunshines!

Yeyyy it's friday! Nu kom jag precis till gymmet, fick sluta lite tidigare idag. Efter träningen ska jag inhandla kvällens godsaker. Kommer bli en hel del om jag känner mig själv rätt! Men det förtjänar jag efter en otroligt jobbig skolvecka+4 dagar på gymmet!

Hör av mig när jag är hemma!

Kram G