Gertrudes

Lite shopping

Kategori: Kläder och shopping

Finns ju inte alls många  "riktiga" butiker här i Oman(inga klädbutiker eller liknande, ÄN iallafall. Vet att mycket sådant är på G i landet då de försöker utveckla landet mer och göra de turistanpassat. Har iaf hittat lite söta saker här på marknaderna. Jag och william missar dubai, som mamma och pappa ska till, så där får de shoppa åt oss(det var en del av min och W's julklapp). Victoria's Secret har ju öppnat en ännu större butik där, med bikinis och lite kläder. Förra året när vi var där hade de bara parfymer och lite små krims krams, inte lika kul. Sverige säljer ju t.o.m. VS body splash och sånt nu. Så päronen och Dubai får stå för shoppingen i år istället, spännande va de hittar på...
             Här kommer iaf några bilder på det lilla jag faktiskt lyckats hitta här: 
Dessa handgjorda armband köpte vi när vi var uppe i Omans högsta berg. Dock ger bilderna inte riktigt rättvisa i färgerna. Det första är silver, det andra guld,rosa silver och det sista är ljusrosa.
En söt liten penna med stenar på
Ett fint litet skrin som jag kommer ha på mitt skrivbord med lite krims krams i.

No space

Kategori: Allmänt

Gaahhh, har ingen plats på datorn för att lägga in mer bilder från systemkameran. Har kunnat lägga in bilder ifrån de 2 första dagarna här. Får fixa det när jag kommer hem istället igenom en hårddisk så ni får nöja er med iPhone-bilder. Det är faktikst inte så dåliga på dagen och om man lägger på ett filter så det blir lite mer färg i dem dock på kvällarna blir de inte alls så bra.
 
Btw, tycker det är jättekul när ni kommenterar mina inlägg jag gör. Får mer lust att blogga då, så fortsätt gärna med det!
 En bild när vi var och kollade på ett fort
En bild härifrån öknen

Love

Kategori: Allmänt

 

To the desert

Kategori: Resor

Nu lämnar vi bergen och trekkingen en gång för alla! Ingen mer trekking... *wohooo* Nemen ska bli skönt att komma tillbaka till värmen igen. Nu väntar en bilresa på 4h men även en väldigt härlig öken. Tror inte jag kommer ha tillgång till internet där ute, så jag har därför gjort några tidsinställda inlägg till er både ifrån resan och lite annat.
 
Sålänge får ni några bilder ifrån resan
 

what a day!

Kategori: Resor

Vi gick ifrån hotellet vid 10 tiden och fick en karta att följa. De sa att "one way" skulle ta 2 h även fast den bara var 4km. När vi kom ut till bergen förstod vi varför. Det var trekking blandat med klättring. Mammas byxor sprack haha. Eftersom "one way" bara tog oss 1,5 h så bestämde vi oss för att köra andra vägen hem också. Så vi gick/trekka/klättra/vandrade i 3 h! Vi var så sjukt högt upp, 2500 m.ö.h. och man stod bara och kollade ner ifrån toppen. Fick nästan svindel och det var inga staket i huvudtaget. Tuuuur att det bara är 10-12 grader här uppe så man klarar att gå en sådan här köttig väg. När solen är framme kan man faktiskt gå barärmat men sen när den går i moln blir det kyligt igen.

Påvägen gick vi igenom flera byar. Det är extremt fattigt här och ingen kan engelska. Så när vi tappade bort oss så var det ingen idé att fråga om vägen. 

Nu har jag precis vaknat, har sovit i 3 h efter att vi kom hem. Finns ju ingenting att göra här ändå därför jag också hunnit/hinner skriva så mycket här,

Imorgon ska vi upp tidigt för att åka ut till öknen, tar oss 4 h dit så blir en lång biltur. Herre gud va mycket bilåkande det vart på denna resa hittills. Hinner knappt andas ut i solen förrän vi ska till nästa ställe och sitta i bil 2-3h igen. Dock ser vi extremt mycket varierat i landet, allt ifrån de fattiga städerna till de lite mer utvecklade och fina hotellen(förhållandevis då)

 

Trekking

Kategori: Resor

Efter 2 dagar trekking i bergen på föregående hotell var det meningen att vi skulle komma hit i 2 nätter och bara sola och bada. Dock tillåter inte riktigt vädret detta, det är rent ut sagt kallt här uppe. Vi bor ju uppe på en bergstopp så what to do? Därför  bestämde vi oss imorse att vi kör 2h trekking, som rekommenderas här på hotellet, runt om här i bergen. På med långbyxorna och tjocktröjan, brr! 
             Jabal Akhdar, här någonstans bor vi, heh och här ska de trekkas idag. 

 

 

jabal akhdar

Kategori: Resor

Just nu är vi på de tredje hotellet (vi kör 2 nätter på varje hotell). Haha, snacka om att vi åker runt mycket, men vi ser i alla fall mycket här i Oman. Vi är på ett hotell som ligger ca 2500 meter över havet nu. Det är Oman näst högsta berg. Det var ca 3-4 mil ifrån byn nedanför. Så det tog ett tag att ta sig upp hit och vägarna var slingriga som tusan, fick rejält med lock med öronen. Sen måste man ha jeep och 4 hjulsdrift för att få ta sig upp här, poliser stannade oss på vägen så att allt var okej. 
 
Hotellet är jätte fint men det var lite kyligare och lite monligt här uppe än va det varit tidigare under resan (även fast de andra hotellet också var uppe på en bergtopp, dock inte lika högt upp "bara" 7 km upp ifrån byn). Får hoppas på att det inte är några moln imorn för då ligger ju solen på och värmer vilket gör att det inte alls blir lika kall. Finns inte så mycket mer att göra här nämligen. Sedan i övermorgon åker vi vidare till den varma öknen...
 
Mina nya pjamasbyxor jag fick av brosan i julklapp. Perfekta här uppe på toppen!
Hotellet & William
Mamma är reda för lite jacuzzi-time
 
 
 
Brrrr, va kallt det var att gå upp efter...

Hej igen bloggen

Kategori: Resor

Blogg.se appen strulade lite, igeeeeeeeen, så inlägget som kom ut för nårga minuter sedan skulle egentligen komma ut för två dagar sedan när vi lämnade första hotellet. Istället kom det upp nu när jag fick internet igen. Kommer iaf något/några mer inlägg ifrån de föregående dagarna ute i vildmarken och bergen, så kan jag berätta lite vad vi gjort under dagarna och även lägga ut lite bilder ifrån systemkameran. De tidigare bilderna har vart på min telefon så har inte vart lika bra.
 
            haha såg att vi ser lite rosa ut när jag la in bilden på datorn, men det är jag som är dålig på att redigera...
 

Webcam Gert

Kategori: Allmänt

Har inte använt Photo Booth på svin länge, tar aldrig bilder där. Gick in och kollade gamla bilder därifrån. Haha, vad ska man säga. Lite kul att titta när man sitter i camen och faktiskt posar... Kanske blir lite fler nu när jag skaffat blogg, svårt att alltid ta med mobilen och kameran när man har brottom eller så.
 
 

By the pool

Kategori: Resor

Godmorgon!

Nu ligger jag vid poolen och solen hettar på. Middagen igår var väldigt mysig, det var 7 rätter...... Trodde aldrig jag skulle orka frukosten imorse men med några timmars sömn så är man alltid lika hungrig på morgonen(tur de, frukost är det bästa målet).

Senare idag, ska vi vidare till ett annat hotell som ligger en bit bort, ca 2.5 h. Vi ska hyra en jeep för att senare bege oss upp mot bergen. Får passa på och sola nu sista dagen här eftersom detta faktiskt är det enda hotellet vi inte gjort något annat än att sola. Det kommer bli annorlunda än att ligga vid poolen varenda dag men tror att det kommer bli sjukt spännande faktiskt. Under dagarna där ska vi åka runt i jeepen och bese oss i byar.



Dagen

Kategori: Resor

Hinner inte skriva så mycket! Men här är några bilder ifrån dagen. Underbar dag. Fick även en liten present ifrån hotellet som låg på sängen när vi kom tillbaka ifrån gymmet, hihi. Ska iväg på "galamiddag" på hotellet nu, gotta goooo! 

 

☃GOD JUL☃

Kategori: Allmänt

God jul önskar oss ifrån Oman!

Christmas breakfast

Kategori: Resor

Äntligen framme

Kategori: Resor

Nu är vi äntligen framme i Oman. Var en lång resa och fick inte mycket sömn inatt. Vi gick upp redan klockan 6 för att ta tåget till köpenhamn. Vi mellanlandade i Bahrain (fråga mig inte vad det är för något, land, stad, emirat???) haha. Sen när vi kom fram i Oman ställde vi ju fram klockan 3 h, så här var den elva när vi landade. Mamma och pappa kom och mötte oss sedan så åkte vi direkt till hotellet. De var jätte solbrända, hade också velat vara de till julafton.
 
Imorgon är det sola och bada vid poolen som gäller, en lite annorlunda julafton kanske men klagar såklart inte. Hörde att det var snöstorm hemma i gbg nämligen ;)
 
Vi tog en snabb runda runt hotellet innan. Det är jätte fint och området är verkligen sjukt stort. Det var jätte mysigt nu på kvällen när de hade tänt massa faklor utspritt på området. Ser fram emot frukostbuffeen imorn, speciellt alla färska frukter!
 
Nu är det dags att sova. Hittar dock inget europeiskt uttag, så vet inte riktigt hur jag ska kunna ladda min dator och telefon inatt. Får gå och fråga efter en adepter imorn bitti.
 
Sov så gott (även fast man kanske är lite små pirrig)
 
 
Här är några bilder ifrån hotellet:


Ingången
Poolområdet
 
 

Christmas- & New Year's Eve Dresses

Kategori: Frågor och svar

Det var någon som frågade vad jag skulle ha på mig på julafton och nyår. På jul tycker jag personligen att man har en lite mer "snäll" klänning när man är med släkten och familj. Haha snäll, menar lite mer söt eller vacker klänning/outfit. Men på nyår kör man ju lite mer vågat, glitter och urringningar etc. (de vi tonåringar gillar)
 
Eftersom jag är bortrest nu under jul&nyår så vet jag inte om jag kommer kunna lägga ut bilder under dagen/kvällen. Så därför får ni detta tidsinställda inlägg.
 
Detta blir iallafall min klänning jag bär på julafton. Den är ifrån Twist&Tango och jag älskar den. Köpte den för ett tag sedan nu men har bara använt den en gång förrut, så tycker det ska bli kul att använda den nu igen. 
 
Under Nyårafton kommer vi befinna oss ute i öknen och har därför inte riktigt planerat vad jag ska ha på mig. Kan ju inte direkt köra på en nyårsblåsa med ett par skyhöga klackar som ni där hemma lär ha. Tror det blir något lättare. När man går utanför hotellet måste man täcka sig väldgt väl(armar, ben och absolut ingen vågad urringning) eftersom det är ett arabiskt land vi är i. Dubai var lite annorlunda då de har blivit ett väldigt stort turistmål medan Oman inte är alls så utvecklat(vilket jag tycker är väldigt spännande). Här finns det inga hus högre än 3 våningar och för er som vart i Dubai består endast staden av höghus.
 

Mys i Lund

Kategori: I mitt huvud

Hade en jätte mysig gårdag med min bror. Var jätte längesedan vi sågs så var kul att träffa honom. Vi gjorde lunch, fikade på stan och senare mot kvällen bakade vi pepparkakor. De hade dock inga formar, så det fick bli "cirklar" och lite egna figurer(sjukt fula blev dem). Pyntade dem iofs senare så de blev lite finare! 
 
Imorn är de julafton ihihihih!!!
 
Sjukt seriös med sitt lilla hus
Fina eller hur!?
 
 

Lill-jul☃

Kategori: I mitt huvud

Detta blev en del av min julklapp till Tor, en liten surprise när han kom innanför dörren! Jag hade köpt chokladhjärtan, godisläppar, poppat popcorn, gjort cupcakes, blandat varsin drink och spritt ut massooooor av ljus i hela rummet, men även i huset, med lite fonfetti hjärtan här och var. Sooooooo cute am i, eheehh. Cupcakesen ser dock godare ut än vad de smakade...
            Kunde inte låta bli att dekorera mina gossedjur också med lite röda rosetter, är så barnslig av mig ibland...
 
 
 
 

☺Ny Thai☺

Kategori: Mat och recept

För er som bor i Hovås och inte redan visste det så har Hovås ÄNTLIGEN fått en thairestaurang. Såg detta igår när jag och tor var på väg till mataffären så var det en skylt, under samma tak som Hovåspizzeria, som det står med stora bokstäver "THAI&WOK". Thai är ju min favoriträtt så thairestaurangen i Hovås fick stå för middagen igår. Iallafall för mig, tor valde pizza istället. Det var iallafall vääääldigt gott och jag rekommenderar den starkt om ni har vägarna förbi!

hahaha, sjukt ball att de skrivit "Nu slipper ni välja" det är ju nu man behöver välja mellan pizza eller thai...

Lund nästa!

Kategori: Resor

Nu sitter jag på Centralstationen och väntar på bussen. Vaknade av ett sms imorse kl 8. Då är det mamma som skrivit att vi måste vara ute i god tid, hon hade tydligen hört att det kunde ta 45 min ifrån Ullevi till Centralen. Hon skriver att vi bör åka 1,5h i förväg kanske t.o.m., 2 h. Jag fick panik så hoppade ur sängen och väckte Tor. Det visade sig att det inte var en enda bil ute på vägen och det tog oss 15 min. Menmen, nu sitter jag här med mitt te och mina stora väskor... Fy va hemskt det var att säga hejdå till Tor, kändes som i en film... Sen alla mina fina vänner som alltid finns för en. Fyfyfy, men 2 veckor går snabbt

Kommer ett inlägg med lite mysiga bilder senare ifrån gårdagen!

          Öken-skorna är på, haha! Längesedan jag använde dem, senast var nog i Abu Dahbi när vi var ute i öknen. Perfekta till det faktiskt!

Tidsinställda inlägg

Kategori: Allmänt

Med veckans gång har jag gjort lite tidsinställda inlägg (as ruttad bloggare efter 2 veckor ehhhhh, hahaha). Hoppas ni uppskattar dem iallafall, tycker det är sjukt svårt att veta vad man ska skriva men bjuder på lite bilder för de mesta. Har inte gjort för varje dag dock. Men vi får hoppas på att jag har tillgång till internet men också att jag hinner skriva något inlägg därifrån iallafall ett per dag hade vart lagom. Hade vart kul att uppdatera lite direkt ifrån andra sidan jordklotet. Glöm inte heller att det skiljer lite i tiden(Oman ligger 3h framåt). 
 
           Frankrike i somras

stressstresstsress

Kategori: Allmänt

Trodde att mitt inlägg jag gjorde imorse hade kommit upp men tydligen inte. Blogg.se appen är sjukt strulig. Bättre att göra ifrån datorn egentligen. 
 
I alla fall hinner jag tyvärr inte skriva så mycket. Ja vet, har varit sjukt dålig på att uppdatera de senaste två dagarna. Men har fullt upp här hemma med att packa det sista. Shit, trodde inte det skulle vara så stressande att resa helt ensam. Hålla koll på pass, biljetter osv... Ska ju inte heller resa ifrån gbg vilket gör det ännu mer stressande. Ska upp imorn bitti och ta mig till Lund till min bror sedan vidare till Köpenhamn, söndag morgon. Nu håller jag på att städa lite här hemma så jag lämnar huset fint imorn och packar ihop de sista grejerna. 
 
Snart kommer Tor hit så ska vi ha våran lilljul här. Sen ser jag inte honom på 2 veckor :( Vi skippade Jul på Liseberg, för det kändes lite för meckigt och det är så kallt ute...
 
Här kommer några bilder ifrån igår. Svin dålig kvalite, HATAR iPhone kameran. Varenda bild jag tar blir antingen suddig eller vit. Så får alltid gå in och Camera+ och redigera skärpan (den enda bilden som blev bra är den första som inte ens är tagen med min iPhone, utan en 4. Trodde 4s:en skulle vara bättre? Tydligen inte...)
 
Världens skönaste tröja, ser ut som ett troll här haha
Fina vänner
Lite mer fina vänner
Haha, bra bild liksom. Tror vi tog 4 stycken olika och alla blev dåliga i kvaliten(och på mig, fast mitt ansikte syns ju typ inte ändå...) Har på mig de nya klackarna ifrån Have2Have. De var BRA höga

Nästan som fredag

Kategori: I mitt huvud

Har inte hunnit uppdatera något idag, därför jag gav er ett tidsinställt inlägg på julklappscollaget. Var medveten sedan tidigare att dagen skulle bli stressig. Hade skolavslutningen idag. Sjukt duktiga allihopa. Sitter alltid och ryser... Har även tränat en snabbis och nu är jag påväg in till stan för lite firade av lovet!

Här kommer några bilder ifrån dagen

Julklappstips - Accessoarer

Kategori: Tips

1. Alexander Mcqeen scarf, ca 2500: NK
2. Bh, 199 kr: H&M
3. Hermes armband, 4500 kr: www.hermes.com
4. Voluspa rökelse, 299 kr: www.nelly.se.
5. KumKum ring, 799 kr: www.kyssjohanna.se
6. Moschino skärp, 1700 kr: www.luisaviaroma.com
7. Iphoneskal, 599 kr: www.chicy.se
8. DN & CO ljus, 645 kr: www.kyssjohanna.se
9. Tiffany & Co örhängen, ca 825 kr: www.tiffany.com/
10. Naggelack, 149 kr: www.nelly.se.
10. Dödskalle ring, 69 kr: H&M
11. TIPS! Ge bort/önska dig ett besök för att fixa dina naglar på salong. Akrylnaglar mellan, 300-700 kr.
12. Silver Clutch, 699 kr: www.twisttango.se
 
Herreeeeeguuuuud, vad långt tid det tar att fixa alla dessa julklappstips collage. Det tror man kanske inte när man ser dem. Men det ligger minst 2-3 h bakom detta. Tar ju trotsallt ett tag att leta runt och hitta rätt saker. Tror de eller ej... Men hoppas ni uppskattar dem iallafall. Detta blir mitt allra sista julklappstips collage, det börjar ju närma sig jul nu trotsallt.
 

Just nu

Kategori: I mitt huvud

Vilken lång dag... Först klippte jag mig, det gick snabbt eftersom jag bara toppade det. Sen gick jag runt och letade klappar till familjen. Hittade faktiskt allting jag var ute efter, efter måååånga om och men. Har slått in alla paket och håller på att packa nu.

        Känns alltid som man glömmer något, men vi får ha med oss 30kg var, så bättre att packa för mycket än för lite.

             Lite julhandel

Köpte även Nk:s surdegsvörtbröd idag (NK American Bakery, ligger på nedervåningen) ääääääälskar vörtbröd och rekommenderar detta starkt. Sjukt saftigt, mumma!

Gingerbread house

Kategori: Allmänt

Åh hade verkligen velat göra ett pepparkakshus. Det var jätte längesedan vi gjorde det här hemma. Kanske hinner det före vi åker, med Tor isåfall på fredag. Tycker inte det behöver vara alls så komplicerat bara för att de ska bli fint hus, bara man göra det noggrant. Hade velat ha vit glasyr och rosa pyntning, äveeen fast det inte är en julig färg. Hade velat ha sådana gelehjärtan som pynt som på bilden ovanför. Tror dock jag aldrig hade lyckats med glasyren... Är jättedålig på sånt :(
 

Wednesday

Kategori: I mitt huvud

Nu är jag på väg in till stan nu, hade ingen skola idag nämligen. Så skolan ser jag inte förrän nästa år. Jag ska klippa mig nu (liiiiite bara) och sedan köra sista julklappsrushen till familjen.

Cara Delevingne

Kategori: Beauty

 
SÅ SJUKTLIGT SNYGG!
 
Låt bilderna tala för sig själva.
GODNATT

Detta är min favorit bild på henne. 

 
 

Göteborgs Högre Samskola

Kategori: Frågor och svar

            För er som inte känner mig så går jag själv på Göteborgs Högre Samskolan eller Samskolan som den kallas. Har gått på skolan sedan årskurs 4. Tidigare gick jag på Hovåsskolan, vilket var en bra skola första åren men ingen skola jag skulle rekommendera ändå upp tills grundskolans slut.
 
Iallafall tillbaka till Samskolan. Jag trivs jätte bra på skolan och har alltid gjort det. Många har frågat mig "Är det inte tråkigt att stanna kvar på samma skola som du redan gått på i 5 år?" Som svar skulle jag säga att eftersom jag, som sagt alltid trivts på skolan, så finner jag ingen anledning till att jag skulle byta bara för att byta skola. Jag visste sedan första dagen i högstadiet att det var Samskolan jag skulle söka till. Detta kom och blev mitt mål under hela högstadiet, att komma in på skolan. För er som inte visste det, så är intagningspoängen relativt höga jämfört med andra skolor. Jag läser Samhällsvetenskap som var på 250p när jag sökte. Poängen varierar dock varenda år, beroende på hur många som söker linjen osv. Ekonomi- och Naturlinjen är ännu högre intagningspoäng.
Som sagt trivs jag jätte på skolan. Denna höga intagningspoäng gör att skolan har väldigt mycket ambitösa elever och därefter skapar en spridande motivation. Jag tycker även att eleverna på skolan är väldigt trivsamma. Det kan låta obetydligt att ta upp ens klass- och parerellkamrater när man pratar om hur skolan är i sig. Men jag tycker det är en väldigt väsentlig del då detta faktiskt påverkar sin skolgång och sitt skolarbete. Skolans lärare är även ett stort plus (okej, det finns 1 undantag i mitt fall). Lärarna är varierande sitt arbetssätt. Vissa lärare är mer för prov, uppsatser eller seminarium. Men självklart i de flesta fall är lärararna för alla 3 faktorerna, vilket då gör en väldigt varierad undervisning. Jag tycker det är oerhört viktigt att man har denna variation. Jag tycker att man bör kunna skriva ett prov med press, lämna in ett arbete med en deadline och formulera sig muntligt när man tar studenten. Man behöver variationen.
 
Skolan är väldigt känd för alla sina traditioner. Lussedansen är nog den mest välkända traditionen men även den roligaste också. Skolavslutningarna är även något som är extremt uppskattat ifrån eleverna, sjukt igenom tänka och roliga. Skolan lägger ner mycket tid och energi för dessa traditioner vilket är kul.
 
Sen finns det väldigt mycket fördomar om skolan som jag tycker är väldigt tråkigt. Jag tycker inte ens det är värt att ta upp dem då de inte stämmer.
 
Skulle jag välja skola idag hade jag fortfarande valt Samskolan. Det är en skola som jag rekommenderar starkt. Jag vet inte riktigt så mycket om andra skolor eftersom jag aldrig vart insatt i dem, men jag vet att det finns en del bra skolor i Göteborg. Glöm inte att välja en skola som du tror passar dig och du tror att du trivs på. Utgå inte bara efter skolan i sig. För trivs du inte i miljön eller med dina klasskamrater, känner jag att motivationen blir väldigt svår att hitta.
 
Undrar ni något mer om skolan, fråga på. Jag svarar!
 
 

☺☺Happy☺☺

Kategori: I mitt huvud

Åh är så himla glad nu.

Nu är allt plugg över och vi har bara EN skoldag kvar. På torsdag är det skolavslutning, det ska självklart också firas höhö. Iallafall, sedan på fredag ska vi ha min och tors lilljulafton(jul på Liseberg osv) sen på lördag åker jag till Lund, då träffar jag min saknade bror,för att senare åka vidare till Oman. Kan inte mer än att vara världens lyckligaste just nu (Haha japp, då vet ni det)

Vill vara så gyllenbrun och fin! 

Snart...

Kategori: I mitt huvud

Hur läskad blir man inte av ett sådant här sms när man luskar runt hemma i Sverige i minusgrader och snöslask... Vill åka nu!

Fått några önskemål att jag ska berätta om gymnasium, kommer upp ett inlägg om det senare!

Nattamys

Kategori: I mitt huvud

Lite Mysteriet på Greveholm-nattamys med Tor!

Hittade en as mysig rosa vintrig bild också, hihi. Jul på Liseberg bör ha en sådan lite avdelning!!!!

Jaja, Nu ska vi sova, nattiiiii!

      

Titta va fiiiiiint och rooooooosa 

Chickensoooooup

Kategori: Mat och recept

Jag och tor gjorde precis kycklingsoppa med grönsaker. Ser inte så god ut kanske men blev väääääldigt goo! Nu ska jag sätta mig och plugga religion. Detta blir de absolut sista jag har i skolan sen har jag ingenting kvar, så det är bara att kötta på ikväll sen är jag friiiiiii, wiiiiii

Sneakers

Kategori: Resor

I somras köpte jag ett par svarta sneakers för jag ville "nita" dem. Tyvärr så var de nitarna slut på Shock som jag hade tittat på. Sedan dess har jag helt glömt av att köpa dem. Men så kom jag och tänka på dem nu. Vet dock inte riktigt hur de ska sitta eller vilka nitar jag vill ha. Tycker de platta nitarna inte är så snygga, vill ha mer utåtstående men vet inte vilka av alla olika. Finns ju massor. Sen hade jag även tänkt att glittra ner dem lite, hur jag nu ska lyckats med de...?! Skulle matcha perfekt till min svarta väska!!

Lär bli ett spännande vinterprojekt!

Oman

Kategori: Resor

Godmorgon!

Redan idag åkte mina föräldrar till Oman. Jag och min bror åker på söndag morgon. Så landar vi sent på kvällen. Sedan är det julafton, hoho.

Läste ett uppslag i Metro imorse om Oman. De stod dock inget intressant mer än att de ville satsa på sin turism. Men bilden på öknen lockar mig inte liiiiite nu... Vi ska bo ute i öknen 1 vecka och byar/stan 1 vecka. Vet nästan ingenting om landet så ska bli spännnde att åka dit!

Rest in Peace✞

Kategori: Allmänt

En outfit

Kategori: Kläder och shopping

Top; Nolita * Byxor; Gina Tricot * Halsband; Glitter * Väska; Balenciaga * Skor; Ash

Studs

Kategori: Kläder och shopping

Jag och Tor matchar ✌

☆Ugg Australia☆

Kategori: Kläder och shopping

Dör på dessa modellerna ifrån Ugg, de flesta av dem har jag aldrig sätt förut heller. Vill ha allihopa. Hade jag behövt endast välja ett par hade jag valt de rosa med stenar på, hehe ofc, rosa OCH glitter! (de på det andra collaget längst upp till höger)

Vilka hade ni valt? ☺

Med mitt hjärta

Kategori: I mitt huvud

Har precis lagat mat och ätit med min skruttiii! Vi gjorde lax, potatis, vitvinssås med ärtor! Blev faktiskt en väldigt lyckad middag. Nu ligger vi i sängen och tittar på My best friend's girl.

Dubai & Abu Dahbi 2011-2012

Kategori: Resor

 Förra jullovet var jag och mina föräldrar i Dubai och Abu Dahbi. Vi var borta i 10 dagar, men hann se väldigt mycket under dessa dagarna. Min bror var inte med eftersom han var tvungen att jobba.
 
En underbar resa.
Här kommer några bilder(blev ganska många, svårt att välja ut eftersom vi tog ca 2000st)
        Dubai
Hotel Atlantis
Pappa & jag, nyårsafton
Dubai. Pappa och jag framför världens högsta torn, Burj Khalifa           Burj Khalifa
Abu Dahbi, Sheikh Zayed Mosque                    Kollade på ett kamelrace ute i öknen i Abu Dahbi           
Här är några av de tävlande kamelerna
                 Här är en kamelägare som väntar på att hans kameler ska fixas i ordning inför race:t.
              Vi fick åka med en kamelägare under kamelrace:t. De styrde kamelerna igenom bilen. Så bilarna körde pararellt med banan och hade en kontroll som gjorde att de smiskade dem när de behövdes. Det var kaos med alla jeeparna som körde på banan. 
        Race:t är igång. På kamelens rygg ser ni den lilla radiostyrda grejen som gör att man kan smiska dem när de behövdes.
I bilen. Här ser ni alla andra Jeeparna också
Jag fick åka fyrhjuling för första gången. Sjukt kul!
På hotellet i Abu Dabhi     

 

Chicy.se

Kategori: Kläder och shopping

När jag satt inne och kollade runt på olika hemsidor efter nyårsklänningar var jag även inne på Chicy.se. För er som inte vart inne där är det iallafall en klädshop online. Jag tycker de har mycket fina grejer på hemsidan för bra priser. Man märker iofs att de hittar väldigt mycket inspiration ifrån de exklusiva märkena, ibland koppar de t.o.m. rätt av. 
 
I detta fall när jag satt och tittade, hittade jag flera olika modeller av khaki gröna parkas med stor päls på. Så snygga allihopa... Tror de hittat inspiration ifrån märket Project Foce, who knows? Project Foce gör sjukt snygga jackor. Nu till hösten fick några butiker i Göteborg in märket, bl.a. Fiourcci och Wakakuu, både en längre variant och en kortare.
 
Jag hittade tre stycken snygga liknande på chicy. Är ni ute efter en ny vinterjacka tycker jag lätt någon av dessa. Lite annorlunda men ändå så snygga och varma. 
 
Inspirationskälla
Project Foce, ca 14 000kr
 
Följande jackor är ifrån http://www.chicy.se
1599 kr
 
 
1599 kr 
2299 kr
 
Vilken tycker ni är snyggast? 
 

New Year eve dresses

Kategori: Kläder och shopping

Little black dress
Enkla, snygga och alla för ett bra pris. Urringningen gör festligheten i dessa. Paljetterna är faktiskt inte alltid nödvändiga på nyår. Matcha gärna med en festlig clutch, festliga pumps eller något smycke istället. 
 
LÄS VÅGRÄTT
 
1. Bubbleroom, 349 kr 
2. Nelly 499 kr
3. Nelly 449 kr 
4. Asos 500 kr 
Min favorit är nummer 3.

Little Black dress med de lilla x-tra
Lite festligare med de lilla x-tra, ingen accessoar är nödvändig. Du har redan allt i klänningen.
1. Nelly.se, 499 kr
2. Nelly.se, 1499 kr
3. Bubbleroom, 549 kr 
4. Asos, 499 kr 
Min favorit är nummer 2.
Glitter och glamour
För dig som vill festa till det rejält med en såkallad "all-in outfit" på nyår. Matcha gärna med ett par enkla pumps. 
 
1. Nelly.se, 599 kr
2. Asos, 865 kr
3. Nelly.se, 399 kr
4. Nelly.se, 499 kr
Min favorit är nummer 2. 

Här hittar du klänningarna: 

Friday

Kategori: I mitt huvud

Ordet fredag klingar positivt i min mun, man blir så glad av att höra det.

Somnade framför datorn när jag satt och gjorde ett collage till bloggen och vaknade precis. De kommer upp senare ikväll. Jag är så trött så ska bara vara hemma ikväll ska bli sjukt skönt iofs.

Nu ska jag åka och köpa indisk på Tre Indier(bästa indiska maten i stan, rekommenderar starkt) med papsen!

           Hehe nyvaken Gert 

♥Shoes♥

Kategori: Kläder och shopping

Beställde just hem dessa. Skorna är ifrån Have2have och som ni ser är dem gaaanska höga. Passar iofs mig som är kort. Men får se hur de ser ut i verkligheten kanske inte lika snygga men HOPPAS!!!

Levi's

Kategori: Kläder och shopping

Det här med höga shorts med nitar blev ju helt sjukt poppis senaste året. Jag har alltid tänkt att det inte vart min grej med höga, slitna, jätte korta shorts med heltäckande nitar, mer en tumblr grej. Jag äger ett par höga shorts som har använt en gång med paljetter ifrån Gina Tricot.
Men nu när jag satt och kollade lite bilder på shorts, för jag hade velat ha ett par nya nu till resan, så blev jag lite inne på ett par höga ifrån Levi's. Vill dock inte att de ska vara för korta eller för slitna. Frågan är vart man hittar de nu? Topshop Beyond Retro kanske? Får ta en titt där i eftermiddag!

Är ute efter exakt sådana på bilden nedan.

Nattinatti ☽

Kategori: I mitt huvud

Nu har jag äntligen skrivit klart min filosofi och ligger nu i sängen för att äntligen få sova. Såååå skönt. Imorn har vi idrott igen i skolan känns lite ovant men ska bli sooooo funnyyyy, eh. Nemen lussedans kan bli lite långtråkigt ibland eftersom man får vänta väldigt mycket...

Idag var de ju lucia också, hoppas ni har haft en mysig lucia med mkt gott julbak! I skolan bjöd de på glögg, risgrynsgröt och pepparkakor, väldigt juligt och fint hade de gjort.

Nu somnar jag vilken sekund som helst...

Godnatt på er!

Update

Kategori: I mitt huvud

Åh fy! Nu är jag på väg hem ifrån Mölndal där vi tog sprutan. Haha, herre gud va det snurrade, kände mig helt borta i hela huvudet och kroppen. Hon sa till mig att jag skulle ligga och cykla med benen direkt efter så att mitt blod skulle komma tillbaka till huvudet, måste sett väldigt rolig ut. Direkt efter köpte jag en stor godispåse som jag kunde trösta mig med! Tur att godis finns ibland. Nu ska hem, träna och sen hem igen och skriva klart mitt arbete.

Hagamys

Kategori: I mitt huvud

Ska åka och ta spruta med mamma nu. Usch, hatar sprutor... Har svimmat några gånger tidigare men nu, för något årsedan, sa en läkare äntligen till mig att man ska ligga ner, för då kan man inte svimma. Konstigt nog tog de 12 år för läkarna att ge mig de tipset. Fick precis två st sms av mina kompisar också. Gulliga som tänker på mig... Hehe.

Men iaf jag och mamma träffades i Haga en snabbis innan och tog en fika. Var jätte längesedan jag var där, var där mycket när jag var liten. Finns så mycket småfik och små butiker. Vi fikade på Cafeva som är poppis för sina goda soppor. Man borde faktiskt gå dit någon lunch och värma sig med en god soppa.

När vi gick till bilen så såg jag denna butik. Så gullig, haha... Dock var de inte så roliga grejer där inne men den var gullig utanför iaf!

Brownies vs blondies

Kategori: I mitt huvud

Vill ha såhär långt, fint, vågigt hår!! Jag har fått ganska långt hår senaste året så finns kanske ett hopp för längden dock inte för lockarna hehe...

Goodnight

Kategori: I mitt huvud

 
Jag behöver faktiskt keep calm and sleep. Har en vecka med mycket plugg. Så borde inte vara uppe längre nu och skriva filosofi. Jag borde priotera sömn nu, har faktiskt morgondagen på mig också att skriva. Men sen har jag även plugg till imorn som är ogjort, vilket ger mig ångest. Hatar att somna med ångest. 
 
Såå, nu ska jag försöka keep calm och sleep... GODNATT

Jul på Liseberg

Kategori: I mitt huvud

Jag och min pojkvän har bestämt att vi ska ha en "minijulafton" eftersom jag är borta över jul. Så vi tänkte börja dagen med att gå på Liseberg. Perfekt nu när snön kommit också(han vägrade ju gå om det inte var någon snö). Det var några år sedan jag var där nu så passar jätte bra in denna vinter. Senare under dagen hade vi tänkt att äta en god middag och sedan ha lite julklappsutdelning. Tror det kommer bli en väldigt mysig och bra minijulafton.
 
Satte ihop ett litet collage, igen... Tycker det blir lite roligare ibland att titta på bilderna då. När man ser alla samtidigt istället för att behöva bläddra ner bland massa bilder.
 
 
 

❧The Dress❧

Kategori: Kläder och shopping

Miranda är så fin i den här klänningen! Hade velat ha den, kanske inte riktigt lika djup v-ringning men liknande iallafall!

Min önskelista

Kategori: Tips

He he, man kan ju alltid önska sig...
 
Bilden på mig och Tor satte jag dit för jag vill ha önskar mig en fortsatt kärlek med honom :)

Julklappstips - Vantar, mössor & halsdukar

Kategori: Tips

2. Halens, 149 kr (mössa+vantar) http://www.halens.se
5. Missoni, Vantar; 1195 kr, Mössa; 1195 kr, Halsduk; 1995 kr http://www.kyssjohanna.se
6. Iphone vantar, 199 kr http://iphone-vantar.se
7. HPI, 599 kr http://www.manky.se
8. Åhlens, Vantar; 129 kr, Mössa; 149kr, Halsduk: 249 kr http://www.ahlens.se


Lussepics

Kategori: Allmänt

Här kommer några bilder ifrån gårdagen
De fina luciatåget 
        Haha, typiskt mamma att ta smygfoton när jag sminkar mig 
Här dansar jag och min klass. Jag och min danspartner, Kalle, snurrar på bilden i mitten
 

Lussetider✌

Kategori: Allmänt

Dansen igår gick bra förutom att jag tappade min sko under armkrokarna i slutet haha. Men det var kul ändå. Tycker dock att det är sjukt segt när man väntar på att få dansa.

Nu sitter jag på Chalmers och väntar på att min hjälplärare ska komma. Glömde både penna, anteckningsblock + anteckningar... Good work! Har en jobbig filosofiinlämning på fredag nämligen.

Här kommer några mobilbilder ifrån igår. Mamma tog några på systemkameran också men lägger ut dem senare.

Wiiieeee

Kategori: Allmänt

Det börjar närma sig nu och jag har sprungit runt lite på stan under långrasten. Hittade två st diadem som jag tyckte var väldigt fina. Vet dock inte vilket jag ska använda ikväll... Lutar mest åt de med vita pärlor och stenar! Bilder på resultatet kommer senare :)

Lussedans

Kategori: Allmänt

Idag har vi lussedans repetion för att senare på kvällen ha uppvisning för alla föräldrar i lisebergshallen. Jag är lite nervös för vi har en lång dans med komplicerade turer och har inte övat såå himla mycket heller. Sen är jag och min partner ett såkallat "springpar" så vi ska dansa lite mer än andra. Det är kul att dansa men ändå ganska nervöst eftersom ett fel syns så väl.
 
Här är några bilder ifrån förra årets lussedans
 

Jag, Gertrude.

Kategori: Frågor och svar

Jag har aldrig riktigt gett er en presentation men tänkte bara skriva lite kort om mig. 

Jag heter Gertrude Tornvall (om ni inte missat de hehe) och 17 år. Jag går på Göteborgs Högre Samskola i andra året på gymnasiet. Läser Samhällsvetenskap. På fritiden tränar jag, är med min underbara pojkvän och med min familj. Jag har en bror som heter William och är 20 år som pluggar i Lund. Jag och min familj älskar alla att resa. Speciellt mamma som ofta väljer lite annorlunda resemål, ska berätta lite om kommande resa i ett enskilt inlägg.  Båda mina föräldrar jobbar med kläder och jag personligen älskar kläder, de ligger nog i generna.

Sist men inte minst...

...om ni missat detta lilla fakta om mig då, så ÄLSKAR jag rosa och glitter. Det kan vara på vad och vart som helst. Kläder, skor, inredning, hörlurar, tandborstar, tandkräm, påsar osv... 

Vill ni veta något mer om mig, skriv gärna en fråga här i kommentarsfältet. Kul när ni kommenterar!

En bild från i somras

Korta frågor och svar:

Vad tycker du om kärlek? Det bästa som hänt mig. 
När kramade du någon sist? 5 min sedan
Saknar du någon speciell person? 
Har du svårt för att bli kär? Vet inte
Är du singel? Nej
När fick du senast en komplimang? Idag

HAR DU NÅGONSIN:

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nepp
Gjort något riktigt dumt? Tyvärr ja.
Gjort något du verkligen ångrar? Tyvärr ja här också..
Åkt ambulans? Nepp *peppar peppar ta i trä*
Åkt polisbil? Nej
Gjort nåt olagligt? Yeah
Fått din mamma att gråta? Ja
Slagit ner någon? Nej

Skämts över dina föräldrar? Vem har inte? 

Sagt jag älskar dig och menat det? Yes

Tar du droger? Nej det gör jag inte.
Dricker du? Ibland.
Vilka kläder sover du i? Beror på
Vad hatar du verkligen? Hmm, hata är ett stark ord men ketchup hatar jag faktiskt!!!!!
Varit kär? Jag är!
Är du ensam nu? Nej, skrutten är bredvid mig i sängen :)
Vill du gifta dig? Ja, när jag blir äldre
Vill du ha barn? Japp

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Tor och jag
Såg dig gråta? Tor
Fick dig att gråta? 
Du delade en dricka med? Kompisar
Du gick på bio med? Kommer inte ihåg
Skällde på dig? Mamma
Sa någonting till dig och vad var det? Tor "när är du klar med bloggandet?????"

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Ja
Kramat någon? Jao
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja

JAG HAR:

Digitalkamera? Ja
Systemkamera? Ja
Telefon på rummet? Nej
Egen dator? Ja
Bra kompisar? Bästa kompisarna

I guds namn

Kategori: Allmänt

Nu börjar säsongens sista Beck film. Jag och min lilla skrutt har laddat framför tv:n med ljus och mycket täcken och kuddar.  
 
Blogg.se appen fungerar inte för mig, så därför är det svårt att uppdatera ofta. Appen stängs ner efter några sekunder, någon som vet hur man löser detta problem? Tråkigt att inte kunna uppdatera vart jag vill ju
 
 

Pink saturday

Kategori: Allmänt

Igår var vi hemma hos en kompis, vars syster precis kommit hem efter en långresa så de styrde upp en liten tillställning tillsammans. Riktigt kul var de. De hade gjort så fint med ROSA(!!!!) drinkar och bakat ROSA(!!!!) cupcakes och massa mer fina rosa grejer. Tog dock inte så mycket bilder vilket jag ångrar eftersom det var så fint. Pappa hade även personalgrej här hemma så var med dem lite i början. 

Byxor; Gina Tricot * Blus; Warehouse * Skärp; Gina Tricot
Tummen upp för dessa

Mamma har kämpat med alla dessa julstjärnor som hänger i våra fönster, tycker hon lyckades bra och resultatet blev i alla fall fint. 

Julklappstips - Clutch bags

Kategori: Tips

 
Vågrät numerering
 
1. Have2have, 598 kr http://www.have2have.se
2. Lindex, 199 kr http://www.lindex.com/se
3. Have2have, 598 kr http://www.have2have.se
4. The Ragged Priest 699 kr, Raglady by Tara
5. Balenciaga, ca 7000 kr http://www.barneys.com
6. Marc By Marc Jacobs, http://www.mytheresa.com/en-de/
7. Tory Burch, 2600 kr http://www.toryburch.com
8. Twist & Tango, 699 kr  http://www.twisttango.com
9. Gina Tricot, 199kr http://www.ginatricot.com

Hoppas inte snöflingorna stör er haha

Kategori: Allmänt

Har gjort ett till julklappscollage med en annan kategori idag, så håll utkik under eftermiddagen!
 
På golfbanan i Hovås, väldigt fint
Blev lite träning idag 

Lördag

Kategori: Allmänt

Min morgon spenderade jag framför tv med en gröt och te. Har missade de 3 senaste avsnitten av julkalendern så tog igen dem imorse.
 
Ha en mysig lördag!

Julklappstips - skor

Kategori: Tips

Jag tänkte att jag ska göra olika kategorier i just området "julklappstips" eftersom det finns så himla mycket. Jag börjar med skor där jag har valt ut mina favoriter som finns ute på markanden just nu!
 
 
1. The Urban Project, 2500 kr. http://www.scorett.se
2. Ugg Australia, 2300kr http://www.uggaustralia.com
3. Nike, ca 1000kr http://www.nike.com
4. Jeffrey Campell Lita, TILLFÄLLIG REA, 930kr (ordpris.1500kr) http://www.henrykole.se
5. Isabel Marant, 3450kr http://www.luisaviaroma.com
6. Converse, 2200kr http://www.luisaviaroma.com
7. New Balance, 799kr http://www.wakakuu.com
8. Have2have, 598kr http://www.have2have.se/
9.Have2have, 798kr http://www.have2have.se/

Utelåst

Kategori: Allmänt

När jag kom utanför dörren insåg jag att jag att jag inte hade några nycklar men så träffade jag mina grannars föräldrar så fick komma in och värma mig där med pepparkakor, te och lite tända ljus. Så nu sitter jag här i deras soffa men mamma kommer hem om 5 min. Det blev inte så fel trots allt att vara utelåst. 
 

❤FRIDAY❤

Kategori: I mitt huvud

Yes, it's friday

VS Fashion Show

Kategori: Beauty

Såg precis VS Fashion Show. Miranda Kerr är ju lätt min favorit. Hon är både snygg och söt på samma gång. Hon har unikt utseende verkligen.

Justin var ju dröm också när han sjöng "As long as you love me" unplugged! Ska inte avslöja för mycket för er som inte sett den, men se den!

Family Guy

Kategori: Träning och hälsa

Konstigt nog lyckas jag alltid timea Family Guy på gymmet. Klagar iofs inte!

Cozy

Kategori: Tips

Var inne häromdagen på Gina Tricot så hittade jag deras nya kollektion som heter "Homewear", blev helt kär i allting ifrån kollektionen och valde ut några fina saker. Bra julklappar till en vän eller varför inte till sig själv. Abercrombie & Fitch har gjort väldigt mycket liknande genom åren men det är ju inte så lätt att få tag i tyvärr. Så här har ni lösningen! Skulle kunna tänka mig alltihopa. Pjamas/mysdressar är det enda som jag lever i hemma nämligen...Men shortsen eller byxorna är jag mest inne på just nu eftersom det är nog det som skulle komma till använding. 

Just nu

Kategori: I mitt huvud

Med tanke på en väldigt köttig torsdag med ett matteprov och två redovisningar...

Bilder och svar

Kategori: Frågor och svar

Fick tre frågor som jag tänkte att jag svarar på här istället för enkilt på kommentarsfältet. 
 
Första frågan var ang. vilken vinterjacka jag har.
Andra frågan var om jag ägde någon klocka och isåfall vart den kom ifrån.
Tredje frågan var ang. mina träningstights som jag la ut bild på häromdagen.
 
Här kommer bilder och svar på frågorna:
 
Dynjacka ifrån märket Duvetica. Bilden ger inte riktigt rättvisa då den är svart i verkligheten. Jackan är köpt på Wakakuu.
 
Min andra vinterjacka är ifrån belstaff men är mycket tunnare. Tråkigt att den är så svåranvänd nu när det börjar bli minusgrader. Men vill man vara fin får man lida pin! Ibland iallafall :)
Klockan är ifrån Guess. Den är väldigt använd, inte så konstigt då det var en julklapp ifrån 2008. Men jag gillar den fortfarande lika mycket. Dock måste jag lämna in den då två stenar har ramlat av och även glaset har repats lite. Klockan säljs faktiskt fortfarande på NK. En bra julklapp!
 
Här är en bättre bild på dem. Jag älskar dem då jag är så kort och det är perfekta för mig i längden. Jag köpte dem för några månader sedan på Gina Tricot, vet dock inte om de finns kvar. In och kika!

♡ GODIS ♡

Kategori: I mitt huvud

Gjorde helt plötsligt onsdagen lite bättre

Winter Wonderland

Kategori: Kläder och shopping

Off to school

❁Dresses❁

Kategori: Kläder och shopping


En sämre skoldag

Kategori: I mitt huvud

Fy vilken dålig skoldag jag haft idag. Min buss gick klockan 7 hemifrån imorse och dagen började med ett bra svårt engelska prov. Dagen avslutades med veckans tråkigaste lektion, franska. Provresultaten var inte heller så roliga.

Hoppas eran dag vart bättre ☻

10 månader med världens bästa

Kategori: I mitt huvud

 Titta va fint collage jag lyckats med, så kreativt av mig hehe

Healthy mondaayyyy

Kategori: Träning och hälsa

Havregrynsgröt med blåbär och te 
Träning: Cross 1h
Kyckling med en liten "touch" av curry med sallad, mumma
 
Och nu är det en massa plugg som gäller... :(
 

❆Snow❆

Kategori: Allmänt

Christmas Nails

Kategori: Beauty

Two New

Kategori: Kläder och shopping

Lovely Twist

Ni hittar dem här

YSL byter namn

Kategori: Kläder och shopping

YVES SAINT LAURENT BYTER NAMN

"Hedi Slimane är numera creative director för Yves Saint Laurent och har därmed fått ansvaret för att förändra och förbättra märkets image. Den första förändringen är att byta namn till Saint Laurent Paris. Tanken bakom beslutet är att man hoppas på att kunna gå tillbaka till original versionen av märket, till 1966 då Yves Saint Laurent visade sin första kollektion. Det nya namnet påminner om Saint Laurent Rive Gauche, som märket hette först. "

Detta skrev tidningen Elle på sin hemsida. Tycker hon gjort helrätt i att byta namn då Saint Lauren blir bra mycket mer "cleant" namn och en uppfräschning av märket. Även loggan är numera lite annorlunda.

 
Här är den nya loggan, hittade tyvärr ingen större bild. 
 
 
Valde ut mina favoriter ifrån Saint Laurens kollektion som finns ute nu. Klänningen till höger är helt klart min favorit.
Har även tittat på denna t-shirt länge, vet dock inte vart jag ska få tag på den. Frågan är om den ens säljs längre i och med namnbytet... Någon som vet?
 
 

Skulls

Kategori: I mitt huvud

Dröm

Kategori: I mitt huvud

Sequin tops

Kategori: Kläder och shopping

 
Den första är ifrån Zara sen är resten ifrån Asos. Den ifrån Zara tittade jag på i butiken men hittade inte min storlek, den är mycket mer guldig i verkligheten, väldigt snygg! VILL HA ALLA

Julbak

Kategori: Allmänt

Min lördag har jag spenderat med mina kompisar hemma hos mig. Vi har bakat hela dagen. Pepparkakor, mjuka pepparkakor, frasgodis, marsipan som vi doppade i choklad och en massa lussekatter... NU ÄR MAN MÄTT OCH BELÅTEN!
 

Have2have

Kategori: Kläder och shopping

Jag har själv de svarta med nitar men de gick sönder så mailade Have2have och ska få ett par nya. Vet dock inte riktigt om jag vill ha likadana igen eller ett par andra. Gjorde ett collage på de jag tycker är snyggast. Sitter inne på de rosa eller de svarta kilklackarna med stenar på... HJÄLP! Vilka ska jag välja?
 
Skorna hittar ni på have2haves hemsida; http://www.have2have.se/skor
 

Julkalendern

Kategori: I mitt huvud

Såg precis första avsnittet av Mysteriet på Greveholm-Grevens återkomst. Den tidigare versionen var väldigt likt denna, små grejer så som röster, musik etc. Vet inte riktigt än vad jag tycker om den än eftersom avsnittet var så kort. Men ska självklart fortsätta följa den, mysigt!

Lägger in en egopic ifrån igår också, tog tyvärr inga fler